Wij organiseren workshops over uiteenlopende onderwerpen: oa. mindfulness, voeding, massage, burn-out, stress relief e.a.

 

SHAMBHO WORKSHOP DECEMBER 2017

YOGA NIDRA

The secret to become EFFORTLESS - Travel through the body
 
Do you want to know more? What is it?
How does it work? How can it help you emotionally?
Wat: Yoga met aandacht voor Pranayama’s (ademhaling) en Yoga Nidra ‘Amrit Method’.
 
Deze les leert je krachtig en zacht te ademen, een weg om tot diepe mentale en fysieke ontspanning te komen. Twee krachtige paden binnen de Yoga voor levenskracht en spirituele groei. Deze les geeft verdieping op je yoga pad zowel voor beginners als gevorderden omdat het herstelt, reinigt, verjongt en verfrist. Het maakt je levendig en je ervaring is totaal! Hoe meer je dit beoefent, hoe meer sensaties je voelt. We zetten de deur open naar verbinding en naar liefde.
 
Yoga Nidra is een herstellende en verfrissende methode die op slaap gebaseerd is en meditatie eenvoudiger maakt door de relaxerende houding. Deze methode noemt ook de Yogic Sleep. Het is een methode die ideaal is na lange werkshifts, voor personen die zorg verlenen, voor moeilijke slapers, om stress te verminderen en helder te denken. Het is een diepe golfbeweging die je in staat stelt een process te ervaren van verbinding en stilte. Het stelt je in staat om net in die stilte de paradox van blokkades te zien en zelfherstel  toe te laten.
 
Enkele voordelen van het boefenen van Yoga Nidra op een rijtje:
Je wordt beter in loslaten..
Het geeft een onmiddellijk gevoel van verfrissing  en verheldering.
Je energiepijl stijgt en je krijgt een extra shotje serotonine. Serotonine heeft invloed op geheugen, emoties, slaap, stemmingen. Voornamelijk creëert het een fijn gevoel van welzijn.
Slaapkwaliteit gaat omhoog (natuurlijke melatonine ) & je focus wordt scherper.
 
Waar:            Shambho Gent - YogaZaal
Wanneer:     zaterdag 27/01/2018, 14u - 15u30
Docent:        Els Verheije (onze lesgeefster Mindful Yoga)
Kostprijs:     GRATIS (alleen toegang voor leden van Shambho)
Praktisch:    Draag makkelijk zittende, comfortabele kledij en meld je een tiental minuten voor aanvang van de workshop aan, aan de balie. Naast een matje, ook een kussen en dekentje nodig (ter beschikking in Shambho, maar wie liever eigen spulletjes meebrengt, mag dat ook).

Inschrijven, ook aan de infobalie!

 

Els - Mindful Yoga - Mindfull meditatie - NIA -Shambho Yoga Pilates Gent
Els