Yin Yoga Candle Light version with Katherine Walker on Friday 23/11 from 19h45-20h45

Kat zal vrijdagavond 23 november een heerlijke les Yin Yoga serveren, op een bordje van gezellig kaarslicht.

Iedereen heel erg welkom!

Geen inschrijving noodzakelijk.

Wekelijkse Meditatie met Johan in de relaxatiezaal, zaterdag 12u - 13u

Johan: "In het vorige millennium was "Het licht zal je bevrijden" van Norma Milanovich en Shirley McCune één van mijn favoriete boeken, en alhoewel ik niet alles begrijp, of mee eens ben, heeft het me geïnspireerd en een stukje gevormd op het spirituele pad."

In de meditaties voor de komende weken (maanden) contempleren we over universele waarheden, die, eenmaal ten volle begrepen, wellicht ons leven op zijn minst beïnvloeden, zoniet de potentie in zich dragen ons leven te herschikken, richting te geven en daardoor voor een deel of zelfs helemaal te veranderen.

Za 03/11: begeleide meditatie door Nicolas
Za 10/11: De wet van ritmische beweging
Za 17/11: De wet van mannelijke en vrouwelijke energie
Za 24/11: De wet van eenheid

Donderdagavond om 19u - Surprise Class

Omwille van de enthousiaste en fijne reacties op de les van Nicolas, hebben we besloten deze les in november verder te laten doorgaan.

Wie dus nog niet heeft kunnen proeven van deze les, krijgt wederom nieuwe kansen :).

Nicolas is een jongeman met veel liefde voor het leven en een grote passie voor yoga. "Ik volgde mijn eerste yogales en werd meteen gegrepen door de rust die ik voelde in lichaam en geest. Kort daarna ben ik me volledig gaan verdiepen via avondscholing, Teacher Courses, en door zelf vele lessen te gaan volgen bij verscheidene teachers. Zowel online, in diverse centra en hier in Shambho. Yoga werd de hoofdweg in mijn leven. Mijn nieuwsgierigheid en leergierigheid wezen mij de weg naar India om daar, een maand lang, een intensieve Yoga-Teacher-Training te volgen, die ik met succes tot een einde wist te brengen. Omdat er in onze huidige maatschappij veel druk rust op onze schouders, is het belangrijk terug de verbinding met onszelf te maken. Een ideale manier om opnieuw te connecteren, is door ons onder te dompelen in de wereld van relaxatie en meditatie. Meditatie zorgt voor een heldere kijk op onze dagelijkse gebeurtenissen en ik hou ervan om deze voordelen en zo ook mijn passie te delen met anderen. We maken opnieuw verbinding met onszelf en tegelijk ook met elkaar, met de wereld rondom. Mijn pad van verbinding begint hier in Vlaanderen, maar zie ik in de toekomst ook voorbij de Vlaamse grens gaan, richting Ardennen en verder. Dieper in de natuur, dieper in onszelf."

De lessen die Nicolas zal verzorgen zijn gebaseerd op basis Hatha Yoga.

Een 40tal minuten yoga en een 20tal minuten begeleide ontspannende meditatie en ademhalingoefeningen.

Deze les is toegankelijk voor iedereen! Eveneens heerlijk als extra stretch na een pittige les Barre.